Naslovnica

Zajedno smo pokrenuli promjene – Arduino setovi u cijeloj Hrvatskoj!

Nakon donacija u Varaždinu Otvoreno učilište Algebra doniralo je i škole u Osijeku, Puli, Rijeci, Splitu i Zadru. Arduino paketi razveselili su učenike i profesore, a doniranje je ostvareno zahvaljujući uspješnoj Algebrinoj inicijativi "Pokreni promjene - za sebe i buduće generacije".

Jesenske akcije „Pokreni promjene – za sebe i buduće generacije“, u sklopu koje su polaznici radionica iz područja internetskih tehnologija, programiranja, EU fondova, web dizajna, računalnih mreža, digitalnog marketinga, računovodstva i mnogih drugih tema birali školu kojoj žele osigurati opremu i obrazovanje, rezultirale su uspješnim provođenjem inicijative te donacijama.

juraj bonaci slika
Arduino setovi u Centru za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači, Split

Polaznici su izabrali, a Algebra krenula s donacijama.

U gradu Splitu najviše glasova polaznika dobio je Centar za odgoj i obrazovanje za učenike s posebnim potrebama "Juraj Bonači"Anamarija Dadić, administratorica nastave u Algebra centru Split uručila je 15 Arduino setova učenicima i učitelju Draženu Juriću koji je tom prilikom poručio:

Moji učenici i ja od srca vam zahvaljujemo na donaciji, koju nam je uz puno topline uručila vaša djelatnica Anamarija. To će nam mnogo pomoći u realizaciji nastave iz tehničko - tehnološkog područja, u kome radimo mnoga područja, pa tako i elektroniku (rukovanje elektroničkim uređajima i spajanje sklopova iz tvorničkih kutija), automatiku i robotiku (spajanje modela iz Fischer kutija i programiranje modela i uz pomoć dijagrama toka). Vama osobno i vašem učilištu "Algebra" želimo puno uspjeha u daljnjem radu! Učenici i učitelj tehničke kulture Dražen Jurić iz COO za učenike s posebnim potrebama "Juraj Bonači" iz Splita.

 

Os12
Preuzimanje donacija, Osijek

Nakon Splita donacije su stigle u Osijek. Elektrotehnička i prometna škola Osijek također će u nastavi moći koristiti donirane Arduino setove. Ljubica Miličić, koordinatorica poslovnice i administratorica prodaje Algebra centra Osijek razveselila je učenike škole i ravnatelja, gospodina Antuna Kovačića.

Škola dobitnica najviše glasova grada Rijeka bila je Prva sušačka hrvatska gimnazija u Rijeci. Škola je također osvojila 15 Arduino setova za automatiku i robotiku, a donaciju je uručila koordinatorica Algebra poslovnice u Rijeci Vinka Mitrov, ravnateljici gimnazije gospođi Đuditi Franko.

Na red je stigao i Zadar. Pobjednička škola u Zadru bila je gimnazija Vladimira Nazora. Donaciju je primio gospodin ravnatelj Rade Šimičević, a uručila mu ju je Melita Brdar, administratorica prodaje Algebrine podružnice Zadar. Slike su u nastavku.

zd2zd1    zd4

 

Karmen Pu1
Preuzimanje donacija, Pula

Donacije u Puli ugodno su iznenadile učenike i ravnatelja Tehničke škole Pula gospodina Dalibora Pausa. Setove Arduino uručila je koordinatorica poslovnice Algebra Pula, Karmen Zucchereich. Ravnatelj je u znak zahvalnosti poklonio Algebri prigodnu knjigu Paola Zenzerovića  „Arduino kroz jednostavne primjere“. Zahvaljujemo ravnatelju i želimo školi puno uspjeha u radu te korisne primjene Arduino setova.

 

 

 

U sklopu akcije ukupno će biti donirano 13 srednjih škola, koje će dobiti 195 Arduino kompleta za programiranje i robotiku, dok će 11 škola dobiti edukaciju za nastavnike i učenike na temu digitalnog marketinga.

Želimo napomenuti kako doniranje još uvijek nije završilo te kako će i drugi hrvatski gradovi dočekati svoje donacije vrlo uskoro.

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.