fbpx
Image for Posjet delegacije predstavnika visokih učilišta iz Kine
Naslovnica

Posjet delegacije predstavnika visokih učilišta iz Kine

U ponedjeljak, 29.listopada 2018. godine Visoko učilište Algebra ugostilo je 60-ak delegata visokih učilišta iz Kine u okviru The Belt and Road inicijative prilikom posjete Bugarskoj, Rumunjskoj i Hrvatskoj od 23.listopada do 1.studenoga ove godine.

Dekan Visokog učilišta Mislav Balković predstavio je cijeli hrvatski obrazovni sustav i Visoko učilište Algebru. Prodekanica za nastavu Silvija Grgić pojasnila je Algebrin sustav kvalitete, a Voditeljica odjela međunarodne suradnje Lidija Šimrak upoznala je delegate s mogućnostima suradnje kineskih obrazovnih institucija, mogućnostima razmjene studenata i nastavnika preko Erasmus+ programa te predstavila kratke zimske i ljetne Algebrine programe za strane studente.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.