Image for Posjet Svjetskoj izložbi EXPO 2020 Dubai
Naslovnica

Posjet Svjetskoj izložbi EXPO 2020 Dubai

Dekan Visokog učilišta Algebra, doc. dr. sc. Mislav Balković, posjetio je tematski tjedan Knowledge & Learning na Svjetskoj izložbi EXPO 2020 Dubai kao član izaslanstva hrvatskih IT tvrtki u prosincu 2021. godine. Posjet je organizirala Hrvatska gospodarske komora. Za vrijeme trajanja tjedna Knowledge & Learning održano je predstavljanje Visokog učilišta Algebra u hrvatskom paviljonu pred međunarodnom publikom te višednevni sastanci s predstavnicima sveučilišta iz Malte, Malezije, Estonije te drugi zemalja iz čitavog svijeta. Dekan Visokog učilišta Algebra smatra posjet Svjetskoj izložbi važnim korakom u internacionalizaciji te izgradnji globalne mreže čvrstih i održivih partnerstva u području obrazovanja i inovacija.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.