Image for Posjeti poslodavcima u sklopu međunarodne zimske škole
Naslovnica

Posjeti poslodavcima u sklopu međunarodne zimske škole

Tijekom Algebrine međunarodne zimske škole koja se održavala od 6 – 25 siječnja, studenti iz svih krajeva svijeta zajedno sa studentima Visokog učilišta Algebra imali su priliku posjetiti neke od najuspješnijih i najinovativnih stručnjaka u IT industriji, kako međunarodnoj tako i Hrvatskoj. Posjetili smo Hrvatski Telekom, Njuškalo, Styriu, Greyp Bikes i Zagrebačku Banku. Svaka od tih kompanija studentima je dala uvid u načine na koje u praksi koriste upravo ono što su studenti zimske škole odabrali kao svoje interesno polje – kibernetičku sigurnost, umjetnu inteligenciju i digitalni marketing. Osim što su vidjeli kako se teorija primjenjuje u praksi, studenti su imali priliku pitati sve što ih zanima, interesirati se za poslovne prilike u navedenim firmama ali i stvoriti kontakte koji ih u budućnosti mogu navesti da svoju karijeru razvijaju upravo u Hrvatskoj.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.