Image for Postupak inicijalne akreditacije preddiplomskog stručnog studija „Digitalna umjetnost“
Naslovnica

Postupak inicijalne akreditacije preddiplomskog stručnog studija „Digitalna umjetnost“

Dragi studenti,

 Visoko učilište Algebra trenutno prolazi postupak inicijalne akreditacije preddiplomskog stručnog studija „Digitalna umjetnost“ koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu stručno povjerenstvo posjetit će naše visoko učilište. Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog osoblja i studentima.

Ljubazno Vas molimo da se u ponedjeljak, 24. rujna 2018. godine s početkom u 12.25 sati u dvorani Steve Jobs u što većem broju odazovete na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.