Image for Poziv na Dan video produkcije u Algebra LAB-u 14.10.
Naslovnica

Poziv na Dan video produkcije u Algebra LAB-u 14.10.

Dođite na prvi dan video produkcije u Algebri!
Očekuju vas producenti Nebojša Taraba i Miodrag Sila iz producentske kuće Drugi plan, Hrvoje Boljkovac iz produkcije kuće Light Film Internaitonal, kolege iz producentske kuće Antitalent i Ljubo Zdjelarević iz Kinoteka. S kolegama ćemo popričati o trenutnom stanju u produkciju u Hrvatskoj, koliko naše tržište ima potrebe za mladima iz iste branše te koje vam se prilike nude za rad u industriji za vrijeme studija.
Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme: bit.ly/2mOFhVi.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.