Image for Poziv na izložbu radova studenata dizajna – Algebra LAB, 8. 11.
Naslovnica

Poziv na izložbu radova studenata dizajna – Algebra LAB, 8. 11.

Pozivamo vas na drugu izložbu radova studenata dizajna koja će se održati u petak 8. 11. u Algebra LABu s početkom u 13:00 sati. Izložbu će otvoriti voditelj studija dizajna dr. sc. Siniša Bogdanović u društvu partnera/tvrtki s kojima surađujemo na više projekata sa studentima: Ivan Josipović, Account manager – Ernst & Young, Marko Domić, direktor marketinga SHOOSTER i Tomislav Krajačić - CEO Kofein. Podržite naše studente dolaskom na izložbu.
Prijave na linku: https://bit.ly/2nVn2Oy.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.