Image for Poziv na panel diskusiju – „Kuda ide znanost?“
Naslovnica

Poziv na panel diskusiju – „Kuda ide znanost?“

Pridruži nam se na panel diskusiji na temu: "Kuda ide znanost?" u četvrtak 25.10. s početkom u 15:00 sati u Algebra LAB. Prva je to panel diskusija u okviru projekta Vecernji.hr „2068. - pogled u budućnost“, a pod pokroviteljstvom Visoko učilište Algebra. Na prvoj panel diskusiji sudjelovati će: Gordan Lauc – Genos, Bojan Jerbić - Fakultet strojarstva i brodogradnje, Ivan Guettler - Državni hidrometeorološki zavod i Doc. Dr. Sc. Leo Mršić - prodekan za istraživanja na našem Visoko učilište Algebra i direktor Algebra LAB.

Prijave na linku: goo.gl/MSKKLw. Vidimo se!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.