Image for Poziv na uvodna predavanja za studente 1. godine
Naslovnica

Poziv na uvodna predavanja za studente 1. godine

U ponedjeljak 1.10.2018. godine pozivamo vas na Uvodna predavanja za studente 1. godine preddiplomskih stručnih studija Visokog učilišta Algebra, koja će se održati u Algebra LAB-u sljedećim terminima:
15:00 – 16:30 – grupe R3, R4, R5, R6, R8, R9, RD2, RD3, RD4, RD5 i studenti dizajna
17:00 – 18:30 – grupe R1, R2, R7, RD1 te svi izvanredni studenti prve godine (primijenjeno računarstvo, multimedija i digitalni marketing)

Molimo Vas da se odazovete u što većem broju. Na Uvodnom predavanju prezentirat ćemo važne i korisne informacije o načinu studiranja.

Veselimo se vašem dolasku!
Visoko učilište Algebra

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.