Image for Poziv na Uvodno predavanje za studente 1.godine prijediplomskih i diplomskih studija – četvrtak, 22.9.2022.
Naslovnica

Poziv na Uvodno predavanje za studente 1.godine prijediplomskih i diplomskih studija – četvrtak, 22.9.2022.

Poštovani i dragi studenti i studentice,

pozivamo vas na Uvodno predavanje za studente 1. godine prijediplomskih i diplomskih studijskih programa, koje će se održati u četvrtak, 22.9.2022. u jutarnjem terminu ( 09.30-12.00) i popodnevnom terminu ( 17.30-20.00) na Visokom učilištu Algebra, Gradiščanska 24.

Prvi dio - Uvodno predavanje će se održati u dvoranama B3 i B4 te C11 dok će se drugi dio Uvodnog predavanja – „Mentorske radionice“ održati u više manjih grupa u dvoranama smještenim u zgradi Visokog učilišta. Detaljne informacije o grupama i terminima u kojima vas želimo upoznati, pronađite u Infoeduci.

Veselimo se.

Sveučilište Algebra

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.