Image for Predstavljanje programa Ljetne škole 2021 u Meksiku
Naslovnica

Predstavljanje programa Ljetne škole 2021 u Meksiku

Poslije izuzetno uspješne virtualne Zimske škole predstavili smo novi program naše Međunarodne ljetne škole 2021 na globalnom virtualnom sajmu u Meksiku 16. veljače.

S obzirom na našu dugogodišnju suradnju s visokoobrazovnom institucijom Tec de Monterrey i na veliki interest njihovih studenata za program Algebrine međunarodne škole, rado smo se odazvali pozivu za sudjelovanje u virtualnom tjednu posvećenom internacionalnim mogućnostima za njihove studente.

E-druženju u Meksiku pridružili su se i naši predavači, te ukratko opisali kolegije koje studenti mogu odabrati u sklopu Ljetne škole 2021.

Ovim putem zahvaljujemo Predragu Šuki, Vanji Šebeku, Borisu Agatiću, Danijelu Beleu, Zdravku Kuniću i Petri Cuculić na virtualnom uključivanju i neprikrivenom oduševljenju našim meksičkim studentima.

Ovog srpnja veselimo se ugostiti kolege iz Meksika u Zagrebu i Zadru gdje će nova generacija studenata imati priliku steći dragocjeno novo znanje i zaljubiti se u Hrvatsku!

Više detalja o programu pronađite na službenim stranicama ili pošaljite svoj upit na international-office@algebra.university

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.