Image for Predstavnica Visokog učilišta Algebre posjetila Global Faculty Week u Meksiku
Naslovnica

Predstavnica Visokog učilišta Algebre posjetila Global Faculty Week u Meksiku

Doc.dr.sc. Maša Magzan sudjelovala je na Global Faculty Week na Monterrey Institute of Technology and Higher Education, kampus Querétaro u Mexicu u ime Visokog učilišta Algebra. Ovaj program se tradicionalno održava u zadnjem tjednu veljače i namijenjen je internacionalizaciji i jačanju akademske suradnje i razmjene sveučilišta i visokih škola iz cijelog svijeta. Doc.dr.sc. Maša Magzan među 40tak profesora iz cijelog svijeta održala seriju predavanja i radionica u okviru teme Global mindset building: cross-cultural communication and negotiation. Technologico de Monterrey je prvo sveučilište u Latinskoj Americi koje je uvelo Internet i jedno od najpoznatijih jer je prisutno u 25 gradova. Studij Ekonomije i poslovanja, kao i medicine spada među najbolje u cijeloj regiji. Opremljenost i organizacija ovog privatnog sveučilošta u rangu je sa najuglednijim svjetskim sveučilištima i visokoobrazovnim institucijama.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.