Image for Prijavi se i osvoji stipendiju za diplomski studij dizajna!
Naslovnica

Prijavi se i osvoji stipendiju za diplomski studij dizajna!

Završio si preddiplomski smjer društvenog, ekonomskog ili kreativnog smjera? Želiš nastaviti sa svojim obrazovanjem na diplomskoj razini? Odlično! Sada je pravi trenutak da se prijaviš na naš stipendijski natječaj za diplomski studij dizajna – "IMAGinE", pokažeš svoju kreativu na projektu u 4 zadane teme i osvojiš glavnu nagradu - punu stipendiju za diplomski studij dizajna. Prijavi se do 10.8. na linku bit.ly/2CgTXnx, a detaljne informacije potraži ovdje: bit.ly/3ffcNKl. Sretno!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.