Image for Prijavi se za Algebrinu međunarodnu ljetnu školu 2022
Naslovnica

Prijavi se za Algebrinu međunarodnu ljetnu školu 2022

Prijavi se za Algebra International Summer School 2022 program i pronađi mjesto pod digitalnim suncem u Zagrebu i Zadru ovog srpnja! Algebra International Summer School program nudi kolegije za svakoga – spriječi IT napade uz Cyber Security, uhvati tehno ritam uz Artifical Intelligence i Mobile Application Development, zakuhaj podatkovnu oluju uz Data-Driven Storytelling, osvoji digitalne poslovne obzore uz Digital Marketing ili probudi svoj unutarnjeg Warhola uz Experimental Drawing. Zaradi 6 ECTS bodova i dodaj službeni Algebrin certifikat u svoj CV. P.S. Ne zaboravi spakirati ručnik za plažu i japanke!

Prijavi se na link https://www.algebra.hr/international-school/summer-school/

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.