Image for Profesori matematike podijelite s nama svoja iskustva o cjeloživotnom učenju
Naslovnica

Profesori matematike podijelite s nama svoja iskustva o cjeloživotnom učenju

Srednjoškolski profesori matematike, pozivamo vam se da pridonesete znanstvenom istraživanju pod nazivom „Stavovi srednjoškolskih nastavnika matematike o cjeloživotnom učenju“.

U sklopu anonimnog upitnika, čije ispunjavanje traje 20-tak minuta, cilj je prikupiti vaša vrijedna iskustva na temu cjeloživotnog učenja. Anketi možete pristupiti online klikom ovdje.

Riječ je istraživanju koje se provodi u u sklopu projekta Digitalna.hr financiranom u okviru poziva „Tematske mreže za društveno-ekonomski razvoj te promicanje socijalnog dijaloga u kontekstu unapređivanja uvjeta rada“ UP.04.2.1.06, čiji je nositelj udruga Telecentar.

Visoko učilište Algebra jedan je od 13 partnera na ovom projektu.

Uz nas tu su i Fakultet elektrotehnike i računarstva, Fakultet organizacije i informatike, Centar tehničke kulture Rijeka, Hrvatski informatički zbor, Hrvatski savez informatičara, Hrvatska udruga poslodavaca, Institut za javne financije, Institut za razvoj i inovativnost mladih, Odraz - održivi razvoj zajednice, Sveučilište Sjever, Udruga "Dobar dan", Udruga hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja.

Predviđeno trajanje projekta je 36 mjeseci, a projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda u vrijednosti od gotovo 3,6 milijuna kuna.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.