Naslovnica

Pulski otvoreni dan Otvorenog učilišta Algebra

 

Otvoreno učilište Algebra otvara vrata svoje poslovnice u Puli za karijerna savjetovanja, razgovore i savjete u vezi obrazovanja i odabira programa obrazovanja. Otvoreni dan održat će se 5. travnja 2017. u Algebra centru Pula. Događanje je namijenjeno široj javnosti i svima koji pridaju važnosti obrazovanju jer Algebra želi pružiti priliku svima zainteresiranima da dobiju željene informacije i savjete.

[button link="#prijavnica" color="default" size="large" stretch="" type="" shape="" target="_self" title="PRIJAVI SE" gradient_colors="|" gradient_hover_colors="|" accent_color="" accent_hover_color="" bevel_color="" border_width="1px" icon="" icon_divider="yes" icon_position="left" modal="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" animation_offset="" alignment="center" class="" id=""]PRIJAVI SE[/button]

Koliko je obrazovanje važan faktor u vašem životu?

Otvoreni dan u Puli namijenjen je:

  • onima koji su u Algebri prepoznali kvalitetu institucije i razmišljaju o upisu programa obrazovanja kojima bi dodatno obogatili svoje životopise ili stekli nove vještine i zanimanja na tržištu rada
  • svima koji razmišljaju o promjeni karijere, novom zaposlenju i promjeni životnog smjera pa bi im individualan pristup savjetodavnog razgovora bio od koristi
  • srednjoškolcima koji ne žele nastavljati školovanje na fakultetima nego se žele zaposliti po završetku škole pa kao dodatni oblik usavršavanja i vlastitog unaprijeđenja vide upisivanje stručnih specijaliziranih edukacija ili verificiranih programa obrazovanja

Algebrini stručnjaci vama na usluzi na individualnim konzultacijama

Otvoreno učilište Algebra je ovaj mjesec zakoračilo u 20. godinu postojanja na hrvatskom tržištu. Dugogodišnja tradicija daje kvalitetan uvid u želje građana te njihove preferencije kada je riječ o ulogu u trajno bogatstvo - znanje. Ukoliko ste iz Pule ili okolice Pule, sljedeći tjedan, točnije 5. travnja imate priliku obaviti besplatan razgovor s našim stručnjacima koji su specijalizirani za razvoj pojedinih programa obrazovanja pa će vas tako detaljno moći savjetovati i informirati o tome što možete naučiti ukoliko upišete određenu edukaciju, što očekivati, koliki trud i vrijeme je potrebno u stjecanje pojedinih novih znanja i vještina te koliko benefit to može donijeti vama s obzirom na vaše prethodno obrazovanje te ambicije po pitanju buduće karijere.

Kako se prijaviti?

Karijerna savjetovanja odvijat će se isključivo 5. travnja u individualnim terminima tijekom dana u Algebra centru Pula na adresi Ciscuttijeva 2, u vremenu od 13 do 17 sati.

Kako biste se prijavili potrebno je telefonski kontaktirati poslovnicu na broj telefona 052 350 380 ili ispuniti prijavnicu u nastavku . Za sva dodatna pitanja također slobodno kontaktirajte poslovnicu Pula.

Oops! We could not locate your form.

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.