Image for Radionica za završne radove
Naslovnica

Radionica za završne radove

Za studente treće godine prijestručnih diplomskih studija 26. ožujka održana je radionica o Završnom radu. Na radionici je prezentiran hodogram aktivnosti koje studenti trebaju poduzeti vezano za izradu i obranu Završnog rada. Tijekom prezentacije studenti su mogli postaviti pitanja vezana za konkretne korake ili za svoj rad, a nakon radionice objavljeni su materijali koji će im pomoći kroz izradu i obranu završnog rada.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.