fbpx
Image for Referada
Odjeli i katedre

Referada

Jedan od prvih kontakata sa studijem Visokog učilišta Algebra ostvarit ćeš upravo u međunarodnoj studentskoj referadi koja će ti služiti kao potpora tijekom studija.

Smještena u prizemlju naše zgrade, na raspolaganju ti je od završetka postupka upisa na studij do stjecanja diplome. Referada provodi i pruža informacije oko upisa i ostalih studentskih obaveza, izdaje studentima pismene potvrde o studentskom statusu, bavi se prijepisom ocjena, praćenjem plaćanja školarine i dr.

Osim administrativnih poslova, referada ti je na raspolaganju za podršku i savjet tijekom cijelog studija kako bi se u potpunosti mogao posvetiti ispunjenju studentskih obaveza i učenju.

Infoeduka – digitalna referada

Uz referadu, na raspolaganju ti je i 24-satni pristup nizu dodatnih studentskih informacija i servisa kroz sustav digitalne referade, Infoeduka. Riječ je o jedinstvenom sustavu za pristupanje osobnim podacima u svrhu prijavljivanja za ispite, pregledavanja rasporeda nastave, kalendara nastave, datuma ispita, postignutih ocjena i rezultata, te upisa semestra ili godine, preuzimanja nastavnih materijala i pristupanja online servisima kao što su forumi i webmail. Infoeduka je responzivni sustav koji radi na svim ključnim platformama i rezolucijama, a dostupna je i kao besplatna mobilna aplikacija na Apple iOS i Android platformama.

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.