Organizacijska shema

Predrag Šuka, v. pred.

Predrag je započeo svoju karijeru kao fotoreporter u dnevnim novinama prije punoljetnosti, šireći svoje iskustvo kroz rad na radiju i nacionalnoj televiziji ne zapostavljajući samostalne izložbe fotografija i završetak visokoškolskog obrazovanja na Grafičkom Fakultetu. Tijekom svog visokoškolskog obrazovanja započinje rad na katedri strojarstva gdje većinu svog angažmana odrađuje kroz softver trening u tadašnjim verzijama AutoCAD-a, te je kroz 3D aspekte programa privučen radu u 3Dsmax. Radeći profesionalno na projektima za studije dizajna, agencije i arhitektonske biroe vodi ga do 20 godina iskustva kojeg dijeli između fotografije, dizajna i 3D-a s mogućnosti da zadrži i kreira vizualni sadržaj i zajedničku komunikaciju. Njegovo predavačko i trening iskustvo se nastavlja u jedinom Autodesk ATC&AAP u Hrvatskoj, gdje je trenutno glavni predavač i mentor, edukacijski voditelj i drži treninge kao Autodesk certificirani instruktor. Uz trening, voditelj je multimedijskog računarstva i razvoja računalnih igara na Visokom Učilištu Algebra, te aktivno predaje u području multidisciplinarnog dizajna, fotografije, 3D kolegija i multimedijskih kolegija. U samostalno se vrijeme bavi istoimenim područjima u vidu konzultantskih usluga i izrade digitalnog sadržaja, javni govornik, gost predavač i višestruko nagrađivan u području dizajna, fotografije i 3D-a. Kao stručni suradnik sudjelovao je od EU projekata vezanih za edukaciju i trening pa sve do projekata vezanih za širenje i promoviranje istraživanja zračno-svemirskog prostora kroz Google Lunar X-Prize i udrugu Stellar, u kojima je i aktivni član. Ujedno je i član Europskog savjetodavnog vijeća za Autodesk ATC/AAP.

Povezani kolegiji:Multimedijsko računarstvo - Preddiplomski studij

Multimedijsko računarstvo
3D modeliranje i teksturiranje
Dizajn vizualnih komunikacija
Multimedijsko izdavaštvo
Projektni razvoj video igara
Uvod u digitalnu fotografiju i obradu
Vektorske 2D animacije

Digitalni marketing - Preddiplomski studij

Digitalni marketing
Dizajn vizualnih komunikacija
Računalni alati u vizualnoj komunikaciji

Diplomski studij - Primijenjeno računarstvo

Usmjerenje razvoja računalnih igara
Struktura računalnih igara
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.