Organizacijska shema

Vanja Šebek, pred.

 Vanja Šebek, pred.

Vanja Šebek rođen je 1980. godine u Bjelovaru. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na katedri za Poslovnu informatiku. Od 2014. godine radi kao Voditelj marketinga Visokog učilišta Algebra. Nositelj je kolegija Razvoj sadržaja za društvene mreže na diplomskom studiju Multimedijskog računarstva, Napredni web dizajn na preddiplomskog studiju Multimedijskog računarstva i Vođenje digitalne agencije na diplomskom studiju Digitalnog marketinga Visokog učilišta Algebra Od 2014. godine jedan je od 150 Google Certified Trainera u svijetu. Vodi edukacije i treninge za pojedince i agencije o korištenju Google AdWords i Google Analytics alata i upravljanju digitalnim marketinškim kampanjama u sklopu Academy of Google AdWords koje provodi Otvoreno učilište Algebra u suradnji s Google Hrvatska i kroz koje je edukacije do sada prošlo više od 750 polaznika i 30-ak agencija iz Hrvatske. Na Otvorenom učilištu Algebra predaje od 2013. godine na programima obrazovanja Web dizajn i Specijalist za Internet marketing. Gostujući je predavač na International Graduate Business School of Zagreb, Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Osnivač je digitalne agencije Dibs i autor nekoliko stručnih članaka s područja web dizajna i marketinga.

Povezani kolegiji:Digitalni marketing - Preddiplomski studij

Digitalni marketing
Digitalno oglašavanje
Društveni mediji i društvene mreže
Interakcijska analiza u digitalnom marketingu
Marketing na tražilicama i oglašivačkim mrežama
Organizacija digitalne agencije
Projekt s gospodarstvom - analiza stanja s prijedlogom  digitalnog marketinškog nastupa
Psihologija korisničkog iskustva
Razvoj digitalnih projekata i upravljanje razvojnim timom
Završni rad - Projekt s gospodarstvom - prijedlog strategije digitalnog marketinga
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.