Danijel Kučak, v. pred. - Visoko učilište Algebra
Organizacijska shema

Danijel Kučak, v. pred.

Danijel Kučak je rođen 1978. godine u Zagrebu, gdje je i diplomirao na matematičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta. Trenutno pohađa doktorski studij Informacijskih znanosti na Fakultetu Organizacije i Informatike. 2006. godine asistirao je na kolegiju Informatika na Edukacijsko rehabilitacijskom fakultetu. Od 2007. godine do danas je zaposlen kao predavač na Visokom Učilištu Algebra. Višestruki je dobitnik nagrade za najboljeg predavača na Visokom Učilištu Algebra. Uža specijalnost mu je razvoj web aplikacija i web usluga temeljenih na platformama .NET (Web Forms i MVC.NET) i Java. Do sada je bio autor i koautor 5 knjiga na temu programiranja, a objavio je i desetak znanstvenih i stručnih radova na temu razvoja aplikacija. Od završetka studija do danas radi kao razvojni inženjer ili arhitekt na nekoliko informacijskih sustava od kojih posebno ističe: MyQTest – sustav za testiranje znanja, HAK e-ispiti – sustav za provođenje testiranja poznavanja pravila sigurnosti prometa, MedicalBit – BIS sustav implementiran u klinici za plućne bolesti Rockfellerova Zagreb, CRIS (Croatian Road Inspection System) – sustav za podršku inspekcijskog nadzora cestovnog prometa.

Povezani kolegiji:Primjenjeno računarstvo - Preddiplomski studij

Programsko inženjerstvo
Java Web Programiranje
Objektno orijentirano programiranje
Oblikovanje i izrada cjelovitog aplikativnog rješenja

Diplomski studij - Primijenjeno računarstvo

Programsko usmjerenje
Napredni razvoj aplikacija korištenjem obrazaca
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.