Organizacijska shema

dr. sc. Tihana Babić, v. pred.

Tihana je diplomirala filozofiju i kroatologiju 2009. godine, profesorski smjer, a 2012. godine položila je i državni stručni ispit za nastavnicu etike. Od 2013. godine radi na Visokom učilištu Algebra, prvo kao voditeljica studentske službe, a zatim kao glavna tajnica visokog učilišta, te od 2021. godine kao nastavnica i znanstvenica u punom radnom vremenu. Od 2018. godine članica je Stručnog vijeća te Upravnog vijeća Visokog učilišta Algebra. Od 2019. godine temelju mišljenja Stručnog povjerenstva te Matičnog povjerenstva za humanističke znanosti Vijeća veleučilišta i visokih škola RH, izabrana je nastavno zvanje predavača u području humanističkih znanosti, polje filozofija. Od 2020. godine temelju mišljenja Stručnog povjerenstva te Matičnog povjerenstva za društvene znanosti Vijeća veleučilišta i visokih škola RH, izabrana je nastavno zvanje višeg predavača u području društvenih znanosti, polje interdisciplinarne društvene znanosti. Autorica je i koautorica znanstvenih i stručnih radova te priručnika za studente u području informacijskih i komunikacijskih znanosti i etike. Sudjelovala je te javno izlagala na brojnim domaćim i međunarodnim znanstvenim konferencijama. 2021. godine doktorirala je na poslijediplomskom doktorskom studiju informacijskih i komunikacijskih znanosti na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu na temu Promjena komunikacijske paradigme u visokom obrazovanju pod utjecajem društvenih medija s ocjenom magna cum laude.

Povezani kolegiji:Diplomski studij - Kreativno upravljanje tržišnim komunikacijama

Kreativno upravljanje tržišnim komunikacijama
Poslovna etika u tržišnim komunikacijama

Diplomski studij - eLeadership MBA

eLeadership
Poslovno komuniciranje i pregovaranje

Diplomski studij - Primijenjeno računarstvo

Usmjerenje razvoja računalnih igara
Pregovaranje i rješavanje konflikata

Oblikovanje tržišnih komunikacija - Preddiplomski studij

3D Oblikovanje tržišnih komunikacija
Timski rad i upravljanje konfliktima
Oblikovanje tržišnih komunikacija
Timski rad i upravljanje konfliktima
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.