Organizacijska shema

Andrej Lacković, v. pred.

Andrej Lacković je rođen 1981. godine u Virovitici. Osnovnu i srednju školu završava u Daruvaru. Nakon završetka srednje škole upisuje Prirodoslovno-matematički fakultet u Zagrebu, Fizički odsjek. 2009. godine diplomirao je nastavnički smjer fizike i tehnike s informatikom. Zapošljava se na Visokom učilištu Algebra kao asistent na kolegijima Matematika 1 i Matematika 2 pod vodstvom doc. dr. sc. Petra Javora. Dužnost voditelja katedre za opće predmete na Visokom učilištu Algebra obnaša od 2014. godine te 2015. upisuje doktorski studij na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, odsjek za informacijske i komunikacijske znanosti. Na Visokom učilištu Algebra sudjelovao je kao član projektnog tima u pripremi dvaju studijskih programa za početnu akreditaciju – preddiplomski studij Multimedijskog inženjerstva i diplomski studij Primijenjenog računarstva. Od lipnja 2013. do veljače 2015. godine sudjeluje kao član projektnog tima Visokog učilišta Algebra na projektu „Konkurentno hrvatsko visoko obrazovanje za bolju zapošljivost“, čiji je nositelj Agencija za znanost i visoko obrazovanje, a cilj projekta je izraditi podlogu za uvođenje sustava priznavanja neformalno i informalno stečenih znanja i vještina (RPL) u visoko obrazovanje RH.

Povezani kolegiji:Multimedijsko računarstvo - Preddiplomski studij

Multimedijsko računarstvo
Primijenjena fizika
Programiranje

Primjenjeno računarstvo - Preddiplomski studij

Sistemsko inženjerstvo
Programiranje
Programsko inženjerstvo
Programiranje
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.