Organizacijska shema

Zoran Jančić, pred.

Zoran Jančić je diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Elearningom se bavi od 2002. godine kao autor seminara, administrator elearning sustava, konzultant, voditelj timova i projekata. Od 2010. godine radi i na mjestu voditelja odjela za međunarodnu suradnju i podršku projektima Visokog učilišta Algebra. Posjeduje višegodišnje iskustvo u organizaciji i izvođenju klasične edukacije u učionici, iskustvo na projektima web dizajna i razvoja Internet/intranet aplikacija. Bio je u ulozi stručnjaka i voditelja brojnih elearning projekata. Posjeduje VUE Macromedia Flash Developer i Adobe Captivate certifikate. Dobar je poznavatelj SCORM elearning standarda, alata za izradu elearning sadržaja, LMS sustava te poslovnih procesa i tehnologija vezanih uz elearning.

Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.