Organizacijska shema

dr. sc. Nataša Trojak, v. pred.

dr. sc. Nataša Trojak, v. pred.

Nataša Trojak je Prodekanica za nastavu i viši predavač ekonomske grupe predmeta na Visokom učilištu Algebra. Diplomirala je 1996., a znanstveni magisterij obranila 2009. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, studij „Organizacija i management“. Doktorat iz područja društvenih znanosti, polje psihologija stekla je u studenom 2020. godine. Još tijekom studija počela je raditi u nekoliko manjih tvrtki, da bi nakon diplome karijeru nastavila u Wrigleyu, AWT-u, Gastro Grupi, a na kraju otvara i vlastito poduzeće. Od 2001. godine održava radionice, treninge i klasičnu nastavu na nizu visokoškolskih ustanova, ali i u poduzećima, razvojnom agencijama i slično. Od 2009. godine profesionalnu karijeru nastavlja u području visokog obrazovanja. Paralelno je, samostalno i u timu, objavila niz pisanih radova s područja poduzetništva i menadžmenta, koautor je nekoliko knjiga koje se bave istim područjem, a sudjeluje i na domaćim i međunarodnim konferencijama i skupovima. Objavila je i nekoliko priručnika koji pokrivaju teme koje obuhvaćaju predmeti Poduzetništvo i Prodajna komunikacija na Visokom učilištu Algebra.

Povezani kolegiji:Diplomski studij - Digitalni marketing

Digitalni marketing
Bihevioralna ekonomija

Primjenjeno računarstvo - Preddiplomski studij

Programsko inženjerstvo
Organizacija i management
Osnove poslovne ekonomije
Sistemsko inženjerstvo
Organizacija i management
Osnove poslovne ekonomije

Digitalni marketing - Preddiplomski studij

Digitalni marketing
Osnove ekonomije
Psihologija u marketinškim komunikacijama

Multimedijsko računarstvo - Preddiplomski studij

Multimedijsko računarstvo
Osnove poslovne ekonomije
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.