Organizacijska shema

Silvija Grgić, v. pred.

Silvija je diplomirala na Fizičkom odsjeku Prirodoslovno matematičkog fakulteta, edukacijsku fiziku, tehnički i informatiku. Od 2009. godine radi na Visokom učilištu Algebra, prvo kao pomoćnica dekana, a danas kao prodekanica za nastavu i predavač. Certificirana je stručnjakinja za vanjsku neovisnu periodičnu prosudbu sustava osiguravanja kvalitete u Hrvatskoj i Sloveniji; certificirana je ECDL trenerica; urednica više od deset priručnika u području računarstva, suautorica knjige u području informacijske tehnologije; autorica i suautorica stručnih i znanstvenih radova u području informacijskih znanosti; gostujuća predavačica na brojnim domaćim i stranim stručnim konferencijama; održava radionice u području osiguravanja kvalitete, metodološkog i didaktičkog razvoja nastavnika te izrade standarda zanimanja. Sudjeluje u projektima u području osiguravanja kvalitete i provedbe Hrvatskog kvalifikacijskog okvira kao članica projektnog tima ili stručnjakinja za ishode učenja. Doktorandica je na studiju informacijskih i komunikacijskih znanosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Povezani kolegiji:Oblikovanje tržišnih komunikacija - Preddiplomski studij

Oblikovanje tržišnih komunikacija
Informatika - primjena računala
3D Oblikovanje tržišnih komunikacija
Informatika - primjena računala

Multimedijsko računarstvo - Preddiplomski studij

Multimedijsko računarstvo
Primijenjena fizika
Računalna podrška uredskom poslovanju

Primjenjeno računarstvo - Preddiplomski studij

Sistemsko inženjerstvo
Računalna podrška uredskom poslovanju
Programsko inženjerstvo
Računalna podrška uredskom poslovanju

Digitalni marketing - Preddiplomski studij

Digitalni marketing
Računalna podrška uredskom poslovanju
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.