Organizacijska shema

Hrvoje Balen, pred.

 Hrvoje Balen, pred.

Hrvoje Josip Balen, dipl.ing., rođen je 15.lipnja 1975. u Zagrebu, Republika Hrvatska, gdje je pohađao osnovnu i srednju školu. Srednju školu - Tehnička srednja škola Ruđer Bošković - završio je 1993. godine u smjeru opće elektrotehnike. Iste godine upisuje Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, studij elektrotehnike, smjer industrijska elektronika. Fakultet završava 2002. godine kod profesora Magjarević Ratka na temu „Upravljanje dokumentacijom ovlaštenog mjeriteljskog laboratorija“ (Document management in a acreditated measurement laboratory). Godine 1998. postaje jednim od osnivača te članom Vijeća informatičkog učilišta Algebra, unutar kojeg obnaša funkciju člana Uprave za marketing i prodaju unutar koje uspostavlja i koordinira marketinški i prodajni tim, izrađuje strategije nastupa, planira nove usluge, zastupanje prema javnosti, direktno komunicira sa ključnim partnerima i tijelima državne vlasti. 2007. godine sudjeluje u osnivanju Visoke škole za primijenjeno računarstvo u Zagrebu, te u lipnju 2009. dolazi na funkciju Predsjednika Upravnog vijeća Visoke škole za primijenjeno računarstvo u Zagrebu. Unutar Visoke škole obnaša i ulogu voditelja tima za provedbu istraživanja potreba tržišta rada, pozicioniranje ustanove u javnosti, vodi odnose s javnošću, te daljnju promociju Visoke škole za primijenjeno računarstvo u Zagrebu. U listopadu 2008. do danas pristupnik obnaša funkciju dopredsjednika ICT udruge pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca. U ožujku 2010. postaje reprezentativni član Vijeća za obrazovanje odraslih u kojem sudjeluje pri praćenju sustava obrazovanja odraslih u državi te predlaže mjere za njegov razvoj. Pristupnik se istovremeno bavio i projektima koji uključuju e-učenje, razvoj web-usluga za klijente, ISO 9001, implementaciju naprednih metoda u IT obuci i konzalting za ključne kupce. Od 2007. godine aktivno sudjeluje na WinDays – ima na kojima je sudjelovao kao i predavač na stručnim konferencijama.. Pristupnik je član Hrvatskog informatičkog zbora, u kojem je dobio nagradu za doprinos naobrazbi profesionalaca i korisnika ICT. Pristupnik je uz mnoge uloge i Predsjednik Odbora za edukaciju IPMA Advanced Courses. Unutar IPME Algebra je dobila potporu Hrvatske gospodarske komore kroz prepoznatu važnost edukacije voditelja projekata i programa. Algebra, kao jedan od pokretača Project Management školovanja u Hrvatskoj na ovaj način dobila vrhunsko priznanje za djelovanje na području školovanja za upravljanje projektima.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.