Image for Međunarodne škole
Naslovnica

Međunarodne škole

Prijavi se na Algebrine međunarodne zimske i ljetne škole!

Prijavi se na Algebrine međunarodne zimske i ljetne škole!

Program naših zimskih i ljetnih škola sve je, samo ne dosadan! Imat ćeš priliku susresti se s izvanrednim i ambicioznim kolegama iz cijelog svijeta. I tebe i njih vodimo na neka od svjetski poznatih mjesta u Hrvatskoj, omogućujemo vam da istražite bogatu povijesnu i kulturnu baštinu naše zemlje i pružamo vam priliku za nezaboravan provod na raznim manifestacijama i festivalima u Zagrebu i još mnogim zanimljivim lokacijama. Uz sve to, za vrijeme međunarodnih škola provodimo vrlo ozbiljnu nastavu u atraktivnim područjima digitalnih tehnologija za mješovite skupine stranih i domaćih studenata.

Više doznaj na: www.summer.algebra.university  i pridruži nam se!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.