Pored partnera u programu Erasmus+, surađujemo s još preko 20 sveučilišnih partnera. Popis i kartu lokacija inozemnih institucija s kojima Visoko učilište Algebra ima potpisane bilateralne sporazume možeš pogledati ovdje.

Visoko učilište Algebra potpisalo je Erasmus + bilateralne sporazume za razdoblje 2014.-2020. s 80-ak stranih visokoškolskih ustanova:

Osim navedenih institucija s kojima smo potpisali Erasmus bilateralne sporazume, postoji suradnja i s nizom institucija koje nisu uključene u Erasmus + program, ali VUA ima potpisane bilateralne ugovore, memorandume o suradnji i/ili razmjeni:

 

 

Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.