Image for Što radimo?
Naslovnica

Što radimo?

Organiziramo međunarodne aktivnosti za naše studente, nastavnike i zaposlenike, ali i za strane studente i stručnjake koji dijele naše vrijednosti i uvjerenja. Potpora smo razmjeni studenata i nastavnika te potičemo provedbu praktične nastave u inozemstvu.

Radimo na mnogim međunarodnim projektima, razvijamo suradnju s brojnim partnerskim institucijama, sudjelujemo u međunarodnim inicijativama koje pomažu razvoju Republike Hrvatske.

Nema boljeg načina da ti osiguramo najkvalitetnije obrazovanje i pokrenemo tvoju karijeru već za vrijeme studija. Obrati nam se s povjerenjem!

Odjel za međunarodnu suradnju pruža potporu kroz zajedničke razvojne projekte i aktivan rad u okvirima europskih i svjetskih inicijativa.

U želji da omogućimo visoku kvalitetu obrazovanja te unapređenje i dobrobit šire društvene zajednice, organizirali smo brojne aktivnosti za svoje studente, nastavnike i zaposlenike, ali i za strane studente i stručnjake koji dijele naše vrijednosti i uvjerenja i koji kod nas studiraju ili gostuju.

U tom smislu, ovaj odjel s jedne strane pruža potporu međunarodnoj suradnji kroz zajedničke razvojne projekte i aktivan rad u okvirima europskih i svjetskih inicijativa koje doprinose razvoju gospodarstva i obrazovnog sustava, dok s druge strane osigurava potporu razmjeni studenata i nastavnika te potiče provedbu praktične nastave u inozemstvu.

Vjerujemo da kroz međunarodnu suradnju te razmjenu znanja i iskustava s vrhunskim stranim institucijama uz stalnu izgradnju i unapređenje internih snaga te dodatnim ulaganjem potrebnih resursa možemo uspješno graditi obrazovnu instituciju koja je međunarodno usporediva i koja će zaista predstavljati konkurentsku prednost za hrvatsko gospodarstvo na europskom i globalnom tržištu.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.