Image for Studiraj u Dublinu
Međunarodna suradnja

Studiraj u Dublinu

Dva kampusa, dvije diplome, jedinstveno iskustvo u europskoj Silicijskoj dolini. Ako si student računarstva ili multimedije, možeš se odlučiti za ovu uzbudljivu priliku. Prve dvije godine ćeš studirati na Algebri, a treću na Griffith Collegeu u Dublinu i steći dvije prvostupničke diplome.

Prijavi se!

Prijavi se i kreni na put do dvije diplome.

Saznaj više

European Silicon Valley

Irski tehnološki sektor je zaslužan je za 40% nacionalnog izvoza i sjedište je 10 najvećih tehnoloških tvrtki na svijetu.

Saznaj više

Put i smještaj

Informacije o aviokompanijama i vrstama smještaja u Dublinu.

Saznaj više

Zašto studirati na dva kampusa?

Više je razloga zbog kojih je model mobilnosti u Dublinu koji se ostvaruje studiranjem na Visokom učilištu Algebra odličan izbor.

Saznaj više

Što nakon studija

Irska, koja godišnje plasira softvera i ICT usluga u vrijednosti 72 milijarde eura, jedna je od najvećih tehnoloških izvoznika u svijetu i privlači najbolje IT stručnjake na svijetu...

Saznaj više

Kampus Dublin

Dvjesto godina stari kompleks kampusa smješten je gotovo u samom središtu Dublina i objedinjuje 19 različitih studijskih programa.

Saznaj više

Cijena studija

Tablica s cijenom školarine za godinu studija na Visokom učilištu Algebra (sa dodatnim kolegijima i fakultativnim sadržajima), ovisno o odabranom modelu plaćanja troškova školarine.

Saznaj više

Shematski prikaz modela mobilnosti

Grafika prikazuje dvije mogućnosti za stjecanje dviju diploma.

Saznaj više

Kako se upisati?

Budući studenti zainteresirani za stjecanje dviju prvostupničkih diploma u području računarstva upisuju se na studijske programe Visokog učilišta Algebra temeljem standardne upisne procedure i uvjeta upisa.

Saznaj više

Kako do dvije diplome

Uvjeti za dobivanje diplome Visokog učilišta Algebra i diplome Griffith College-a iz Dublina

Saznaj više

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.