Image for Studiraj u Dublinu
Međunarodna suradnja

Studiraj u Dublinu

Dva kampusa, dvije diplome, jedinstveno iskustvo u europskoj Silicijskoj dolini. Ako si student računarstva ili multimedije, možeš se odlučiti za ovu uzbudljivu priliku. Prve dvije godine ćeš studirati na Algebri, a treću na Griffith Collegeu u Dublinu i steći dvije prvostupničke diplome.

Kako do dvije diplome

Uvjeti za dobivanje diplome Visokog učilišta Algebra i diplome Griffith College-a iz Dublina

Saznaj više

Kako se upisati?

Budući studenti zainteresirani za stjecanje dviju prvostupničkih diploma u području računarstva upisuju se na studijske programe Visokog učilišta Algebra temeljem standardne upisne procedure i uvjeta upisa.

Saznaj više

Shematski prikaz modela mobilnosti

Grafika prikazuje dvije mogućnosti za stjecanje dviju diploma.

Saznaj više

Cijena studija

Tablica s cijenom školarine za godinu studija na Visokom učilištu Algebra (sa dodatnim kolegijima i fakultativnim sadržajima), ovisno o odabranom modelu plaćanja troškova školarine.

Saznaj više

Kampus Dublin

Dvjesto godina stari kompleks kampusa smješten je gotovo u samom središtu Dublina i objedinjuje 19 različitih studijskih programa.

Saznaj više

Što nakon studija

Irska, koja godišnje plasira softvera i ICT usluga u vrijednosti 72 milijarde eura, jedna je od najvećih tehnoloških izvoznika u svijetu i privlači najbolje IT stručnjake na svijetu...

Saznaj više

Zašto studirati na dva kampusa?

Više je razloga zbog kojih je model mobilnosti u Dublinu koji se ostvaruje studiranjem na Visokom učilištu Algebra odličan izbor.

Saznaj više

Put i smještaj

Informacije o aviokompanijama i vrstama smještaja u Dublinu.

Saznaj više

European Silicon Valley

Irski tehnološki sektor je zaslužan je za 40% nacionalnog izvoza i sjedište je 10 najvećih tehnoloških tvrtki na svijetu.

Saznaj više

Prijavi se!

Prijavi se i kreni na put do dvije diplome.

Saznaj više
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.