Image for Primijenjeno računarstvo
Naslovnica

Primijenjeno računarstvo

Međunarodni ispitni centar Algebra – Maksimirska 58a, 10000, Zagreb

  • Ponedjeljak – termin u 09:00
  • Srijeda – termin u 13:00
  • Petak – termin u 13:00
  • Subota – termin u 09:00

Prije prijave certifikacijskog ispita obavezno provjeri zadovoljavaš li uvjete za certifikaciju koji su dostupni unutar dokumenata unutar ovog izbornika. Certifikacijske ispite je moguće prijaviti korištenjem on-line obrasca prijave dostupnog u nastavku:

Nakon zaprimanja prijave provjerit ćemo imaš li pravo na pristupanje ispitu koji si izabrao, i voditelj ispitnog centra, g. Darko Milošević će te kontaktirati radi dogovora oko dostupnog termina ispita.

Sva pitanja vezana uz okvirni sadržaj ispita i način efikasne pripreme za certifikacijski ispit obrati se predmetnom nastavniku koji je zadužen za kolegij koji te priprema za pojedini certifikacijski ispit.

Za sva pitanja vezana uz provođenje certifikacijskih ispita javi se kolegi Miloševiću u ispitni centar na mail: darko.milosevic@algebra.hr ili na tel: 01/ 2222 – 133

Uvjeti pristupanja industrijskim certifikatima.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.