Image for Rezultati natječaja Erasmus+
Naslovnica

Rezultati natječaja Erasmus+

Visoko učilište Algebra objavljuje Rezultate natječaja ERA5ST01 za sudjelovanje u programu mobilnosti Erasmus+ za studente: studijski boravak i stručna praksa – za ak. godinu 2019./2020. (studenti obavezno moraju pročitati cjelokupan tekst Rezultata).

Povjerenstvo za odabir kandidata na osnovu prijava pristiglih temeljem natječaja raspisanog 29. ožujka 2019., a koji je trajao do 10. prosinca 2019., odabralo je određeni broj studenata sukladno raspoloživom iznosu sredstava i broju prijavljenih mjeseci za Erasmus+ mobilnost.

Rezultati su dostupni na sljedećem linku.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.