fbpx
Image for Robert Jurak dobitnik stipendije izvrsnosti tvrtke Comping
Naslovnica

Robert Jurak dobitnik stipendije izvrsnosti tvrtke Comping

Robert Jurak dobitnik stipendije izvrsnosti tvrtke Comping

Svečanom dodjelom stipendija jučer je završen natječaj na koji se prijavilo pedesetak izvrsnih i motiviranih studenata prijediplomskog ili diplomskog studija iz nekog od STEM područja (računarstvo, računarsko inženjerstvo, elektrotehnika, matematika, fizika ili informacijske tehnologije) a čiji je prosjek ocjena u dosadašnjem studiju bio 4.0 ili viši.

Robert Jurak, redoviti student pete godine diplomskog studija primijenjenog računarstva na našem Učilištu primati će mjesečnu stipendiju u iznosu od 4.000 kuna. Robert je jedan od 4 stipendista koji će primati stipendiju do kraja studija, ukoliko će izvršavati obaveze navedene u ugovoru. Odabranim studentima stipendije je uručio predsjednik uprave Compinga, Alojzije Jukić.

Uz dobivenu financijsku potporu, stipendisti su postali dio Compingovog tima, odnosno imaju priliku iskusiti što znači biti dio tvrtke koja svoje poslovanje zasniva na najnaprednijim tehnologijama i najmodernijim trendovima u svijetu. O studentima će se cijelo vrijeme brinuti vrhunski mentori koji će im organizirati i posebna predavanja te će im pomoći u izradi završnih radova, a bit će uključeni i u Compingove projekte i praktični rad s tehnologijama poput Internet of Things, Cloud, Big Data, CRM, Business Analytics, Business Intelligence, Open Source Technologies i drugo.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.