Image for Smotra sveučilišta u Zagrebu 21.- 23. 11.
Naslovnica

Smotra sveučilišta u Zagrebu 21.- 23. 11.

Još samo tjedan dana do početka Smotra Sveučilišta u Zagrebu. Posjetite nas na našem štandu, a odmah se prijavite i na dvije besplatne radionice za sve maturante U Stablu znanja u SC-u na 1.katu: Google Digitalna garaža, koja će se održati u petak, 22. 11. od 12 sati, i Savjetovanje o državnoj maturi i upisima na fakultet s Tonijem Milunom - u subotu 23. 11. od 11 sati. Prijave na linku: bit.ly/2QtcVwv, a broj mjesta je ograničen! Vidimo se!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.