Image for Srđan Skok promoviran u najviši rang najveće svjetske stručne udruge inženjera elektrotehnike – IEEE
Naslovnica

Srđan Skok promoviran u najviši rang najveće svjetske stručne udruge inženjera elektrotehnike – IEEE

Institut električkih i elektroničkih inženjera (Institute of Electrical and Electronics Engineer - IEEE) okuplja zajednicu od 400.000 članova, a tek 10 posto članova ima status Senior Member, kakav je dodijeljen izv. prof. dr. sc. Srđanu Skoku, Algebrinom zaposleniku i suradniku na brojnim projektima Algebra LAB-a, a koji je član IEEE-a od 1996. godine.

„Posljednjih 26 godina intenzivno sudjelujem u svim aktivnostima IEEE-a, a upravo su projekti nastali u suradnji s gospodarskim sektorom nešto čemu ovo udruženje, baš kao i Algebra, pridaje najveću važnost. Članovi imaju priliku pokazati svoju ekspertizu u područjima kao što su elektroenergetika, a posebno nadzor, zaštita i vođenje međupovezanih prijenosnih i distribucijskih mreža što uključuje razvoj algoritama i aplikacija zasnovanih na sinkrofazorskim mjerenjima i primjenjivih na napredne mreže sa visokim udjelom distribuiranih izvora“, istaknuo je izv. prof. dr. sc. Skok. 

Osim vođenja i sudjelovanja u izradi projekata u suradnji s gospodarstvo, IEEE Senior Memeber status posljedica je i znanstvene izvrsnosti te priznate međunarodne aktivnosti u izradi znanstvenih i stručnih radova objavljenih u publikacijama citiranih u WoS i IEEE bazama.

Čestitamo!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.