fbpx
Image for Stipendija Luka Mak: RBA dodjeljuje punu stipendiju za stručni prijediplomski studij digitalnog marketinga
Naslovnica

Stipendija Luka Mak: RBA dodjeljuje punu stipendiju za stručni prijediplomski studij digitalnog marketinga

U spomen na prerano preminulog Luku Maka, „dobrog duha“ digitalnih kanala RBA, ova banka dodjeljuje jednu punu stipendiju za cjelokupni trogodišnji studij digitalnog marketinga

Luka Mak je bio izuzetna osoba. Bio je dobri duh digitalnih kanala, kolega i prijatelj koji će zauvijek ostati u srcima svih suradnika i prijatelja. „Lukine ideje, dobrota, nevjerojatna pozitivna energija i vječna želja za učenjem i dijeljenjem znanja ono su što želimo da i dalje živi. Njegov život je naglo prekinut, ali sjećanje na njega će ovom stipendijom trajati i inspirirati generacije“, riječi su kojima kolegice i kolege iz RBA najavljuju punu stipendiju za cjelokupni trogodišnji stručni prijediplomski studij digitalnog marketinga.  Uz dodatak – „učiti treba od najboljih pa upravo zato ova RBA stipendija nosi Lukino ime“.

Kako konkurirati za stipendiju?

„Ako si u stalnoj potrazi za znanjem, rado slušaš, ne bojiš se postavljati pitanja a još više voliš tražiti odgovore, onda si naš pravi kandidat za ovu stipendiju“, riječi su kojima iz RBA opisuju idealnog kandidata za Stipendiju Luka Mak.

Kandidati koji žele sudjelovati na stipendijskom natječaju moraju do 1. srpnja 2021. na adresu stipendija@algebra.hr poslati svoj životopis uz Zamolbu koju možeš preuzeti ovdje: https://www.algebra.hr/visoko-uciliste/upisi/financiranje-i-pogodnosti/stipendije/  i odgovore na sljedeća dva pitanja:

1) Koji je za tebe dobar primjer digitalnog oglašavanja i zašto? Slobodno potkrijepi primjerom.

2) Koji je za tebe loš primjer digitalnog oglašavanja i zašto? Slobodno napiši svoj prijedlog kako bi to moglo izgledati bolje.

Luka je imao tu nevjerojatnu sposobnost da iskreno kaže svoje mišljenje, a da pritom baš nikog ne povrijedi. Uvijek se trudio biti bolji, svaki dan je učio od drugih i učio druge te pomicao granice. Ako i tebe krase takve osobine – možda upravo tebe čeka Stipendija Luka Mak.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.