Image for Student Josip Stanešić 12. je sistemaš svijeta i dobitnik medalje izvrsnosti na natjecanju WorldSkills Kazan 2019.
Naslovnica

Student Josip Stanešić 12. je sistemaš svijeta i dobitnik medalje izvrsnosti na natjecanju WorldSkills Kazan 2019.

Nakon godinu dana priprema za natjecanje WorldSkills Kazan 2019 na kojem je sudjelovalo 1300 natjecatelja iz cijelog svijeta, trud se itekako isplatio. Josip, student 3. godine preddiplomskog studija sistemskog inženjerstva osvojio je 12. mjesto u vještini IT Networks and System Administration te osvojio medalju izvrsnosti! Čestitke Josipu ali i njegovim/našim mentorima koji su ga pripremali za ovo natjecanje – voditelju studija sistemskog inženjerstva Silviju Papiću, voditelju katedre za operacijske sustave – Vedranu Dakiću i asistentu na studiju sistemskog inženjerstva – Jasminu Redžepagiću.

Čestitke i našem studentu 3.godine preddiplomskog studija programskog inženjerstva Josipu Horvatu i mentoru voditelju katedre za programsko inženjerstvo - Goranu Đambiću na osvojenom 16.mjestu u vještini IT Software Solutions for Business.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.