Image for Studenti Algebre na krosu Sportskih novosti!
Naslovnica

Studenti Algebre na krosu Sportskih novosti!

U subotu 13. travnja na zagrebačkom Bundeku održan je 36. kros Sportskih novosti. Unatoč oblačnom i prohladnom vremenu, Bundek je bio prepun učenika i studenata željnih trčanja i sportskog natjecanja. Visoko učilište Algebra su predstavljali Ivan Lacić i Matej Stjepović, koji su u konkurenciji studenata ostvarili izvrsne rezultate. Čestitamo svim trkačicama i trkačima na rezultatima, a najviše našim studentima koji dostojno predstavili Algebru i promovirali aktivan i zdrav način života!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.