Image for Stručni tim
Naslovnica

Stručni tim

Tin Petračić, mag. kineziologije
Voditelj sporta i rekreacije

Tin je diplomirao na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te je tijekom studija bio dobitnik Rektorove nagrade i stipendist Ministarstva znanosti i tehnologije. U završnoj je fazi stjecanja doktorata znanosti na poslijediplomskom doktorskom studiju Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Autor je više znanstvenih i stručnih članaka iz područja kineziologije.

Radno iskustvo stjecao je u teniskim i skijaškim centrima te sportsko rekreacijskim kampovima u Hrvatskoj i inozemstvu gdje je bio zadužen za kreiranje, organizaciju i provedbu raznih kinezioloških programa i aktivnosti. Također, ima višegodišnje iskustvo rada u području Tjelesne i zdravstvene kulture u osnovnoj školi i na Zagrebačkom Sveučilištu.

Tin je državni demonstrator skijanja Hrvatskog zbora učitelja i trenera sportova na snijegu, teniski trener s A licencom Zbora teniskih trenera Hrvatske te aktivni član Wellness i fitness udruge Hrvatske.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.