fbpx
Image for Studentski sport
Naslovnica

Studentski sport

Svim našim studentima – sportašima omogućeno je aktivno uključivanje u naše sportske sekcije u kojima se pripremamo za nastupe na natjecanjima Zagrebačkog sveučilišnog sportskog saveza te ostalim studentskim manifestacijama.

Uz sportska nadmetanja, naši studenti na ovakvim natjecanjima/manifestacijama imaju priliku ostvariti vrijedne kontakte, razmijeniti iskustva sa studentima i profesorima drugih fakulteta i sveučilišta te se dobro zabaviti.

Ukoliko si i ti aktivan sportaš te imaš natjecateljskog iskustva i želju pokazati svoje vještine u dresu Algebre, javi nam se na sport@algebra.hr

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.