Image for Studenti DM-a dio projekta Hrvatska pamet Hrvatskoj
Naslovnica

Studenti DM-a dio projekta Hrvatska pamet Hrvatskoj

Ove godine naši studenti preddiplomskog studija digitalnog marketinga sudjelovali su na projektu “Hrvatska pamet Hrvatskoj” u organizaciji Poslovnog dnevnika. Studenti triju fakulteta zajedno sa svojim mentorima radili su na projektu za najbolju marketinšku strategiju usluge "Paketomat" HP-a. Iako na kraju nisu osvojili 1.nagradu, jako smo ponosni na naše studente i mentoricu Halidu Sarajlić predavačicu na studiju digitalnog marketinga koji su proveli dane i noći radeći na ovom projektu. Halida je među ostalim izjavila: “Ne postoji bolji način za pripremiti mlade ljude na ono što ih jednog dana očekuje kada se i sami nađu u situaciji da moraju samostalno ili timski donositi poslovne odluke. Jer, osim teorijskog znanja, iskustvo stečeno na ovakvim projektima je ključan element i u izgradnji njihova samopouzdanja, i u poduzimanju kvalitetnih poslovnih koraka. Zato ekipa, čestitamo vam na vašem predanom trudu i radu te samo hrabro dalje! Članak u cijelosti možete pročitati na linku:http://bit.ly/3x0CIQ1.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.