Naslovnica

Bruno Kumer

 "Bruno je upisao studij na Visokom učilištu Algebra zbog jedinstvenog nastavnog plana i pristupa studentima.  Zahvaljujući znanju, vještinama i iskustvu koje je stekao za vrijeme studija, s lakoćom stvara nove projekte i radi posao koji voli."
Bruno Kumer student je diplomskog studija digitalnog marketinga. Stvaralaštvo započeo je na preddiplomskom stručnom studiju multimedijskog računarstva gdje je već na prvoj godini snimao i uređivao video sadržaj za najpoznatijeg profesora matematike Tonija Miluna. Bruno je upisao studij na Visokom učilištu Algebra zbog jedinstvenog nastavnog plana i pristupa studentima. Omiljeni predmeti za vrijeme studija bili su web development, web dizajn i video produkcija. Zahvaljujući mentorima i predavačima Robertu Krivecu, Luki Marasu, Vladimiru Šimuniću, Ratki JurkovićPredragu Šuki pronašao se i ostvario u zanimanju multimedijaša, a zahvaljujući Tomislavu Krištofu zaintrigirao ga je digitalni marketing. U suradnji s produkcijskom kućom Antitalent snimao je spot za Maksima Mrvicu .
Također, zahvaljujući Bruni nastale su sve fotografije na Algebra Shopu.  Naši studenti imaju snimke svoje promocije zbog Bruninih vještina, a njegov rad nagrađen je i u DOS projektu, na PMI forumu.  Bruno je poletio u svijet dronova. Uz kolegu Sašu Avakumovića snima reportaže za RTL.hr televiziju. Dronom je zabilježio potres koji se dogodio u Zagrebu u suradnji s Gornjogradskom gimnazijom. Snimao je obilježavanje 20 godina Kazalište Ulysses na malom Brijunu 2. rujna 2020. godine i to iz zraka!
Bruno je nastavio uspješnu suradnju s RTL-om gdje radi kao kamerman. Snimao je izbore, inauguraciju predsjednika Zorana Milanovića, RTL Direkt, a puno toga je još pred njim. Sve ostalo možete pogledati na Asaerial.  Svaka čast Bruni, veselimo se svim njegovim daljnjim uspjesima!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.