Image for Softverski paket uključen u cijenu studija
Naslovnica

Softverski paket uključen u cijenu studija

  • Broj 1 stručni studij u Hrvatskoj
  • Već 23 godina stvaramo digitalnu budućnost u Hrvatskoj
  • Međunarodna razmjena sa preko 100 sveučilišta
  • Diploma kojoj poslodavci vjeruju

Ovdje možete provjerit popis softvera. Studenti imaju pravo na jednu licencu namijenjenu korištenju na privatnim računalima (nekomercijalna svrha).

Sve vezano uz produkciju 3D modela, game engine-a, izradu animacije, simulacija i vizualizacija, studentima je na raspolaganju cijelokupna ponuda Autodesk softverskih rješenja (studentska, nekomercijalna licenca, 3 godine trajanja)

Produkcija tekstura, efekata unutar istih kao i proceduralnih programiranih tekstura, omogućena je kroz sva Allegorithmic softverska rješenja (studentska, nekomercijalna licenca)

Unity, kao game engine koji se većinski koristi tijekom studija, također je dostupan studentima, kao i druga game engine rješenja poput Unreal, Construct 2 i ostali.

Preuzmi vodič za studente

Saznajte sve o programu

Preuzmite brošuru i otkrijte svoj svijet u kojem ćete ostvariti svoj potencijal. Otkrijte sve o studijskom programu, našim studentima i svemu što trebate znati.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Naši studenti

Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.

Privacy Preference Center

Google Analytics

_ga

Facebook

_fbp