Image for Trajanje studija
Naslovnica

Trajanje studija

  • Broj 1 stručni studij u Hrvatskoj
  • Već 23 godina stvaramo digitalnu budućnost u Hrvatskoj
  • Međunarodna razmjena sa preko 100 sveučilišta
  • Diploma kojoj poslodavci vjeruju

Diplomski studij

Studij traje ukupno 2 godine odnosno 4 semestra. Svaka godina studija (dva semestra) vrednuje se 60 ECTS bodova. Na završnom, četvrtom semestru predviđena je izrada diplomskog rada. Trajanje nastavnog semestra je 15 radnih tjedana. Nastava koja se izvodi je rasporedom prilagođena potrebama studenata, respektirajući posebno one koji studiraju uz rad.

Ukupan broj ECTS – bodova potrebnih za dovršetak studija i stjecanje prava na izdavanje diplome je 120 bodova, čemu treba dodati i najmanje 180 ECTS bodova koji su preneseni sa dodiplomske razine odnosno ukupno najmanje 300 ECTS bodova. Stručna praksa koja može biti podloga za izradu diplomskog rada izvodi se kod renomiranih poslodavaca u republici Hrvatskoj ili u EU, posredstvom financiranja iz Erasmus programa.

Preuzmi vodič za studente

Saznajte sve o programu

Preuzmite brošuru i otkrijte svoj svijet u kojem ćete ostvariti svoj potencijal. Otkrijte sve o studijskom programu, našim studentima i svemu što trebate znati.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Naši studenti

Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.