Goran Božić, diplomirani dizajner, rođen je 1977. godine u Rijeci. Diplomirao je grafički dizajn na Studiju dizajna pri Arhitektonskom fakultetu 2000. godine. Radio je kao freelance dizajner, od 2004. u McCannu kao copywriter, uskoro kao kreativni direktor. Također, radio je s brojnim međunarodnim i domaćim klijentima te osvajao međunarodne i domaće nagrade. Goran brine o cjelokupnoj kreativnoj kvaliteti, radi na pronalaženju strateški relevantnih kreativnih rješenja, nadzire i pomaže kreativne timove od razvoja idejnih koncepata do svih elemenata kampanje, objedinjujući aspekte copywritinga, art directiona i produkcije. Više od 8 godina predavačkog iskustva na Studiju dizajna i Agori na kolegijima iz područja Vizualnih komunikacija, Oglašavanja, Integriranog marketinga, Strateškog mišljenja, Razvoja koncepata, Dizajna, Art directiona, Vizualnog identiteta, Ambalaže, Copywritinga, Filmskog i vizualnog pripovijedanja.

Povezani kolegiji:Oblikovanje tržišnih komunikacija - Preddiplomski studij

3D Oblikovanje tržišnih komunikacija
Kreativni proces
Upravljanje procesima oblikovanja tržišnih komunikacija 1
Upravljanje procesima oblikovanja tržišnih komunikacija 2
Oblikovanje tržišnih komunikacija
Kreativni proces
Upravljanje procesima oblikovanja tržišnih komunikacija 1
Upravljanje procesima oblikovanja tržišnih komunikacija 2

Diplomski studij - Kreativno upravljanje tržišnim komunikacijama

Kreativno upravljanje tržišnim komunikacijama
Upravljanje procesima u tržišnim komunikacijama
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.