fbpx
Image for Termini odvijanja nastave
Naslovnica

Termini odvijanja nastave

  • Broj 1 sustav osiguranja kvalitete u Hrvatskoj
  • Kreiramo digitalnu budućnost u Hrvatskoj već 25 godine
  • Međunarodna razmjena s više od 100 institucija
  • Čak 96% bivših studenata zaposli se u roku od 3 mjeseca od diplomiranja

Nastava za redovite studente odvija se prema rasporedu te u vremenu od 08:00 do 22:00 sati, radnim danom te za izvanredne studente od 17:00 do 22:00 sati radnim danom i od 08:00 do 20:00 sati subotom, sve u skladu s rasporedom za pojedinu grupu i godinu. Kalendar nastave bit će objavljen prije početka izvođenja nastave. Ispiti i međuispiti se odvijaju unutar za to predviđenih tjedana u vremenu od 08:00 do 22:00 sati radnim danom i subotom.

Nastava se odvija 15 tjedana unutar svakog semestra u trajanju od prosječno 5 školskih sati dnevno odnosno 22 do 24 šk. sata tjedno. Termine održavanja nastave i raspored određuje Visoko učilište respektirajući želje studenta i opravdanost troškova realizacije nastave za pojedinu od studijskih grupa. Visoko učilište će pokrenuti studijske grupe u onim terminima u kojima, sukladno interesu studenata, za to postoji ekonomska opravdanost.

Preuzmi vodič za studente

Saznajte sve o programu

Preuzmite brošuru i otkrijte svoj svijet u kojem ćete ostvariti svoj potencijal. Otkrijte sve o studijskom programu, našim studentima i svemu što trebate znati.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Podijeli: Facebook Twitter