Natrag na nastavnici i asistenti

doc. dr. sc. Hrvoje Jerković

Dr.sc. Hrvoje Jerković, dipl.ing. rođen je 23.10.1976. godine u Zagrebu. Doktorirao u području primijenjenog računarstva 2012. g. na Fakultetu Elektrotehnike. Dugogodišnji voditelj raznih odjela za upravljanje i implementaciju informacijskih sustava u poslovnom okruženju. Istraživač i predavač na Algebra visokom Učilištu. Predavač na kolegijima: Disruptivne tehnologije. Završio je nekoliko certificiranih programa iz područja strojnog učenja i dubokog učenja. Profesionalno rad usmjerio je na vođenje i implementaciju projekata iz područja podatkovne i informacijske znanosti, strojnog učenja i umjetne inteligencije te njihovu primjeni u poslovanju, društvu i industriji. Objavio je više desetaka znanstvenih i stručnih radova.

Povezani kolegiji:Diplomski studij - Digitalni marketing

Digitalni marketing
Disruptivne tehnologije

Diplomski studij - Primijenjeno računarstvo

Podatkovno usmjerenje
Metode strojnog učenja
Napredne metode strojnog učenja
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.