Bruno Cerovac, dipl.ing, rođen je 1989. godine u Zagrebu, a studij programskog inženjerstva završio je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Profesionalni rad usmjerio je prema području znanosti podataka, u kojem je najveći interes usmjeren prema skladištima podataka i informacijskim sustavima za analitiku. Trenutno radi kao konzultant u Poslovnoj Inteligenciji, gdje sudjeluje na projektima modeliranja, razvoja i implementacije skladišta podataka, kao i svih popratnih područja u grani poslovne inteligencije. To uključuje razvoj DWH modela, razvoj backend softwarea za poslovne aplikacije, razvoj i implementaciju izvještaja kroz razne izvještajne alate. Glavni interesi uključuju usavršavanje u tehničkim i poslovnim segmentima poslovne inteligencije, kao što su automatizacija procesa učitavanja i transformiranja podataka, modeliranje baze skladišta podataka za poslovne informatičke sustave te razvoj i implementaciju pozadinskih modela za poslovne aplikacije izvještavanja.

Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.