Tomislav Hlupić, mag. ing. inf. et comm. techn., rođen je 28. studenoga 1986. godine u Zagrebu. Sveučilišni diplomski studij završio je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva 2015. godine nakon čega je na istom fakultetu nastavio doktorski studij u području računarstva. Profesionalno se bavi konzaltingom u području poslovne inteligencije, pretežno u bankarskoj i retail industriji te istražuje integraciju podataka i nove arhitekture analitičkih sustava. Uz izrade stručnih radova u domeni istraživanja, redovno sudjeluje kao govornik na domaćim i stranim konferencijama s temama podatkovne znanosti i poslovne inteligencije.

Povezani kolegiji:Diplomski studij - Primijenjeno računarstvo

Podatkovno usmjerenje
Priprema podataka
Skladišta podataka i poslovna inteligencija
Programsko usmjerenje
Skladišta podataka i poslovna inteligencija
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.